• Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderingen en evenementen

Met 17 vergaderzalen en een totale vergaderoppervlakte van 2588m², biedt het Bedford een van de grootste ruimten in het centrum van Brussel om elk type evenement te organiseren. Hier kunt u met maximaal 715 deelnemers terecht!

Alle vergaderzalen kunnen naar wens worden ingericht en bieden dus flexibele oplossingen, afhankelijk van wat u nodig heeft of wenst.
In aanvulling op de hierboven genoemde kamers, heeft het Bedford Hotel ook 14 vergaderzalen die ideaal zijn voor vergaderingen of trainingen.

Klik hier om de capaciteiten van de vergaderzalen te bekijken
Klik hier om onze Seminar Menu te bekijken

Hoge kwaliteit multimedia-apparatuur wat allemaal eigendom is van het hotel zelf en klaar is voor gebruik:
Internet, beamers, 10000 lumen projector, flip charts, schermen, draagbare PC, podium, lessenaar, microfoons, laser pointer, audio and video/DVD recorder, LCD schermen 42''.

Gelegen in het hart van Brussel
Gelegen in het hart van Brussel
Boek hier uw vergaderzaal
Boek hier uw vergaderzaal

De vergaderzalen

Maak indruk op uw gasten in de ARMSTRONG, een prachtige "Art Deco" venue dat uitzicht biedt voor de tussenverdieping. Dankzij het hoge plafond (5.50m), is deze multifunctionele ruimte uitgerust met een 40m² scherm. Er zijn 2 extra ruimtes die hier direct aan gelegen zijn, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor tentoonstellingen, cocktails, koffiepauzes, warme en koude buffetten, of zelfs voor auto presentaties! Om het lossen van de spullen gemakkelijker te maken is er een directe verbinding naar de parkeerplaats en de straat.

Gelegen op de achtste verdieping, biedt de GALILEO kamer een panoramisch uitzicht van de belangrijkste monumenten in het centrum van Brussel. Het prachtige daglucht zal uw vergadering verbeteren, terwijl het grote terras op u wacht om uw welverdiende pauze zo aangenaam mogelijk te maken.

Met zijn originele decoratie is de MARCO POLO kamer ideaal voor professionele workshops, maar ook voor modeshows en themafeesten.