Officiële Websitekorting
The Bedford Hotel
image

Officiële Websitekorting

Maak uw reservering op de officiële website van Bedford en profiteer van een lagere prijs.

Klik hier

Onze
website
Andere
boekingssites
Altijd 10% Korting
Gratis WiFi
Gratis Upgrade (op basis van beschikbaarheid)
najib-samatar-SXcA2DfasvM-unsplash.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderingen en evenementen

Met 17 vergaderzalen en een totaal vergaderoppervlakte van 2588m², biedt het Bedford Hotel en Congress Centre een van de grootste evenementen locaties in het centrum van Brussel. U kunt bij het Bedford met maximaal 715 mensen terecht. 

Alle vergaderzalen kunnen naar wens worden ingericht en bieden dus flexibele oplossingen, afhankelijk van wat u nodig heeft of wenst.
In aanvulling op de hierboven genoemde kamers, heeft het Bedford Hotel ook 14 vergaderzalen die ideaal zijn voor vergaderingen of trainingen.

Klik hier om de capaciteiten van de vergaderzalen te bekijken
Klik hier om onze Seminar Menu te bekijken

Hoge kwaliteit multimedia-apparatuur wat allemaal eigendom is van het hotel zelf en klaar is voor gebruik:
Internet, beamers, 10000 lumen projector, flip charts, schermen, draagbare PC, podium, lessenaar, microfoons, laser pointer, audio and video/DVD recorder, LCD schermen 42''.

Armstrong - Bedford Hotel and Congress Centre, Brussel
Armstrong - Bedford Hotel and Congress Centre, Brussel
Armstrong - Bedford Hotel and Congress Centre, Brussel
Armstrong - Bedford Hotel and Congress Centre, Brussel

De vergaderzalen

Maak indruk op uw gasten in de vergaderzaal armstrong, een prachtige "Art Deco" venue dat uitzicht biedt voor de tussenverdieping. Dankzij het hoge plafond (5.50m), is deze multifunctionele ruimte uitgerust met een 40m² scherm. Er zijn 2 extra ruimtes die hier direct aan gelegen zijn, waardoor deze ruimtes uitermate geschikt zijn voor tentoonstellingen, cocktails, koffiepauzes, warme en koude buffetten, of zelfs voor auto presentaties! Om het lossen van de spullen gemakkelijker te maken is er een directe verbinding naar de parkeerplaats en de straat.

Gelegen op de achtste verdieping, biedt de Galileo zaal een panoramisch uitzicht over de belangrijkste monumenten in het centrum van Brussel. Het prachtige daglucht zal uw vergadering verbeteren, terwijl het grote terras op u wacht om uw welverdiende pauze zo aangenaam mogelijk te maken.

Door zijn originele decoratie is de Marco Polo zaal ideaal voor professionele workshops, maar ook voor modeshows en themafeesten.

Kortom, keuze genoeg. Neem bij vragen gerust contact met ons op, en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.